Ad Clicks : Ad Views :

VTV Performance Motorcycle Series Invades Road Atlanta

/
/

Our VTV Performance Motorcycle Series takes its act to Road Atlanta Raceway Infield August 23rd, amidst all the MotoAmerica racing action. Presented by both Harley-Davidson and MotoAmerica itself, our Performance Motorcycle Series is for performance-oriented American V-twin customs. The title sort of completely sums that up pretty well.

VTV Performance Motorcycle Series Atlanta

Show registration goes from 9 to 11 am.  Register at the VTV booth outside of the track located next to the Admissions Office. See the overhead map below.  Admissions is easy to find, right off the main road leading into the track. And best of all, Best of Show gets $1000.

The show goes from 9 am to 4 pm.  Judging takes place around 3 pm.

Go for the VTV Performance Motorcycle Series, Stay for the MotoAmerica Racing

Seeing as our show takes place on the infield, you’ll also be surrounded by all the track action you can handle. From Friday through Sunday, MotoAmerica is running motorcycle races ranging from Superbike to Super Hooligan and King of the Baggers. That should keep you up to your eyeballs in high-speed racing on two wheels all weekend long!

Friday April 22, 2022


8:00 am Track Inspection
8:30 am – 8:55 am SportBikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (25 min)
9:05 am – 9:30 am Twins Cup Practice 1 (25 min)
9:40 am – 10:10 am Supersport Practice 1 (25 min)
10:20 am – 11:00 am Medallia Superbike Practice 1 (40 min)
11:10 am – 11:35 am Stock 1000 Practice 1 (25 min)
11:45 am – 12:05 pm Roland Sands Super Hooligans Practice 1 (20 min)
12:00 pm – 12:50 pm Dunlop M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides
1:00 pm – 1:20 pm Mission Foods King of the Baggers Practice 1 (20 min)
1:30 pm – 2:00 pm Supersport Qualifying 1 (30 min)
2:10 pm – 2:50 pm Medallia Superbike Qualifying 1 (40 min)
3:00 pm – 3:30 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)
3:40 pm – 4:10 pm Twins Cup Qualifying 1 (30 min)
4:20 pm – 4:50 pm STG Junior Cup Qualifying 1 (30 min)
5:00 pm – 5:20 pm Roland Sands Super Hooligans Qualifying 1 (20 min)


Saturday April 23rd, 2022


7:30 am Track Inspection
8:00 am – 8:20 am STG Junior Cup Qualifying 2 (25 min)
8:30 am – 8:55 am Hooligan Qualifying 2 (20 min)
9:05 am – 9:25 am Mission King of the Baggers Qualifying 1 (20 min)
9:35 am – 10:05 am Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)
10:15 am – 10:45 am Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)
10:55 am – 11:20 am Supersport Qualifying 2 (25 min)
11:30 am – 11:55 am Twins Cup Qualifying 2 (25 min)
12:05 pm – 12:20 pm Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min)
12:30 pm Mission King of the Baggers Challenge
1:10 pm Stock 1000 Race
2:10 pm Supersport Race 1
3:10 pm Medallia Superbike Race 1
4:10 pm SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 1
4:45 pm Roland Sands Super Hooligans Race 1
5:10 pm – 5:30 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides


Sunday April 24th, 2022


7:20 am Track Inspection
7:50 am – 8:00 am Roland Sands SuperHooligans Warm Up (10 min)
8:05 am – 8:20 am SportBikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min)
8:25 am – 8:40 am Twins Cup Warm Up (15 min)
8:50 am – 9:05 am Supersport Warm Up (15 min)
9:15 am – 9:30 am Medallia Superbike Class Warm Up (15 min)
9:40 am – 9:55 am Mission King of the Baggers Warm up (15 min)
10:00 am – 11:00 am Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides
12:00 pm Twins Cup Race
12:40 pm Mission King of the Baggers Race
1:10 pm Supersport Race 2
2:10 pm SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 2
3:10 pm Medallia Superbike Race 2
4:10 pm Roland Sands SuperHooligans Race 2

Keep up with the full MotoAmerica racing schedule here.

 

Sign Up to Get New Articles in Your Inbox for Free!

By providing your information here, you consent to V-Twin Visionary using your contact information to email you articles from this site.

This div height required for enabling the sticky sidebar